در شرایطی که قیمت اونس جهانی در آخرین لحظات معاملاتی با افزایش قیمت، معادل 1846 دلار و 67 سنت ثبت شده است، بازار طلا و سکه افزایش قیمت را تجربه میکند؛ بهگونهای که قیمت سکه امامی 270 هزار تومان افزایش یافته است.
به این ترتیب سکه امامی در این ساعت از معاملات، 14 میلیون و 319 هزارتومان قیمت خورده است. این سکه روز پنجشنبه گذشته با قیمت 14 میلیون و 44 هزارتومان معامله میشد که افزایش قیمتی در حدود 270 هزار تومان را نشان میدهد.
نیم سکه نیز تا این لحظه با قیمت 7 میلیون و 895 هزارتومان معامله میشود که نسبت به روز معاملاتی گذشته معادل 7 میلیون و 845 هزار تومان افزایش قیمتی نزدیک به 50 هزار تومان داشته است.
همچنین ربع سکه 4 میلیون و 902 هزارتومان قیمت خورده است که نسبت به قیمت روز معاملاتی گذشته معادل 4 میلیون و 852 تومان، کاهش قیمتی در حدود 50 هزار تومان داشته است.
هر سکه یک گرمی نیز با قیمت 2 میلیون و 852 هزارتومان و بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی گذشته معادل 2 میلیون و 795 هزار تومان با 50 هزار تومان افزایش ثبت شده است.
حباب سکه چقدر است؟به این ترتیب هر سکه امامی یک میلیون و 103 هزارتومان، نیم سکه، یک میلیون و 281 هزارتومان، ربع سکه، یک میلیون و 592 هزار تومان و هر سکه یک گرمی، یک میلیون و 222 هزار تومان حباب دارد.
ابراهیم محمدولی، رئیس اتحادیه طلا و جواهر در این رابطه طی گفتوگویی با خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: بازار طلا و سکه تحت تاثیر بازار ارز و قیمت اونس جهانی طی روزهای اخیر نوسانات بسیاری را تجربه کرده. هرچند که قیمت اونس جهانی به طور کلی روندی کاهشی داشته، اما در چند روز اخیر با افزایش قیمت به همراه بوده است. از سوی دیگر نیز مسئله تقاضا، قیمت طلای آب شده و موضوعات سیاسی نیز مطرح است. شرایط مذکور تقاضا را به حداقل و همچنین داد و ستد مصنوعات ساخته شده در بازار را نزدیک به صفر رسانده است.
وی در اینباره پیش بینی کرد: اگر وضعیت با روند فعلی ادامه پیدا کند، همچنان شاهد افزایش قیمت در بازار طلا و سکه خواهیم بود. علاوه بر این نیز با وجود این شرایط روند تولید آسیب پذیر میشود. امید است با تنظیم عرضه و تقاضا، آرامش و ثبات در بازار حاکم و روند بازار کاهشی شود. در غیر این صورت اما شاهد ادامه نوسانات افرایشی خواهیم بود. وقتی بازار ارز نوسانات افزایشی را تجربه میکند، نمیتوانیم انتظار کاهش قیمت طلا و سکه را داشته باشیم./اقتصادانلاین